Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

O nas

Zaupanja vreden računovodski servis

Na današnjem konkurenčnem trgu so računovodstvo in dokumentacija, skladnost z davki in DDV, finančno načrtovanje, korporativne storitve in trdna osnova zdravih nasvetov, bistveni del poslovanja, ne glede na to, kako majhno ali veliko je podjetje.

Motivira in navdihuje nas dinamično okolje našega podjetja, ki se zavzema za odličnost in timsko delo ter verjamemo, da gresta zaupanje in predanost z roko v roki. To ustvarja vrednost, ki jo iščete.

Marko Češnovar

Lastnik

Vizija in poslanstvo

Zaupanje in predanost – z roko v roki

Pri ATLAS FINANACE nudimo računovodstvo in svetovanje številnim podjetjem, celovite nasvete glede davčnega računovodstva, zakonsko računovodstvo, storitve obračuna plač in druge povezane storitve. 

Motivira in navdihuje nas dinamično okolje našega podjetja, ki se zavzema za odličnost in timsko delo ter verjamemo, da gresta zaupanje in predanost z roko v roki. To ustvarja vrednost, ki jo iščete.

Pri nas dobite podporo “vse v enem”, ki združuje vrhunske storitve in nasvete ter strokovno znanje na vseh davčnih področjih, da boste lahko učinkovito reševali svoje globalne izzive v vedno bolj zapletenem svetu.

Ne samo, da vam nudimo odgovore, temveč je naše poslanstvo iskati in najti predvsem rešitve, prilagojene vašim specifičnim potrebam ter da se lahko prilagodimo, ko se te potrebe spreminjajo.

Zakaj izbrati nas?

Smo uigran kolektiv z veliko izkušnjami iz področja računovodstva in davkov, organizacije in poslovodenja. V številnih letih delovanja smo pridobili potrebna znanja za izvajanje kvalitetnih storitev računovodstva ter širše podpore podjetništvu.
Smo sodoben računovodski servis iz okolice Nove Gorice (poslovna cona Solkan), katerega odlikujejo:

V najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem

Vsako stranko obravnavamo individualno in si zanjo vzamemo čas ter ji svetujemo

Z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo najvišjo možno raven strokovnosti

Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam

Vse nove stranke smo dobili na osnovi priporočila

Mnenja

Kaj pravijo naše stranke o nas?