Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

O nas

Zaupanja vreden računovodski servis

Na današnjem konkurenčnem trgu so računovodstvo in dokumentacija, skladnost z davki in DDV, finančno načrtovanje, korporativne storitve in trdna osnova zdravih nasvetov, bistveni del poslovanja, ne glede na to, kako majhno ali veliko je podjetje.

Motivira in navdihuje nas dinamično okolje našega podjetja, ki se zavzema za odličnost in timsko delo ter verjamemo, da gresta zaupanje in predanost z roko v roki. To ustvarja vrednost, ki jo iščete.

Marko Češnovar

Lastnik

Vizija in poslanstvo

Zaupanje in predanost – z roko v roki

Pri ATLAS FINANACE nudimo računovodstvo in svetovanje številnim podjetjem, celovite nasvete glede davčnega računovodstva, zakonsko računovodstvo, storitve obračuna plač in druge povezane storitve. 

Motivira in navdihuje nas dinamično okolje našega podjetja, ki se zavzema za odličnost in timsko delo ter verjamemo, da gresta zaupanje in predanost z roko v roki. To ustvarja vrednost, ki jo iščete.

Pri nas dobite podporo “vse v enem”, ki združuje vrhunske storitve in nasvete ter strokovno znanje na vseh davčnih področjih, da boste lahko učinkovito reševali svoje globalne izzive v vedno bolj zapletenem svetu.

Ne samo, da vam nudimo odgovore, temveč je naše poslanstvo iskati in najti predvsem rešitve, prilagojene vašim specifičnim potrebam ter da se lahko prilagodimo, ko se te potrebe spreminjajo.

Zakaj izbrati nas?

Smo uigran kolektiv z veliko izkušnjami iz področja računovodstva in davkov, organizacije in poslovodenja. V številnih letih delovanja smo pridobili potrebna znanja za izvajanje kvalitetnih storitev računovodstva ter širše podpore podjetništvu.
Smo sodoben računovodski servis iz okolice Nove Gorice (poslovna cona Solkan), katerega odlikujejo:

V najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem

Vsako stranko obravnavamo individualno in si zanjo vzamemo čas ter ji svetujemo

Z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo najvišjo možno raven strokovnosti

Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam

Vse nove stranke smo dobili na osnovi priporočila

Mnenja

Kaj pravijo naše stranke o nas?

“Sedaj je že kar nekaj let, odkar smo pričeli s sodelovanjem. Lahko povem, da smo s sodelovanjem zelo zadovoljni, stvari preprosto tečejo, kar se mi zdi zelo pomembno, so natančni, na tekočem in na razpolago, vedno ko jih potrebujemo.”

Alan Volk

Direktor Relka d.o.o.

“Z ekipo Atlas Finance sodelujemo od leta 2016 in še naprej se zanašamo nanje pri računovodstvu in davčnem svetovanju. Pred njimi smo zamenjali tri računovodske družbe, ker nikoli nismo našli ljudi, s katerimi bi se lahko ujemali. Smo Italijani, zato z administrativnimi in računovodskimi vprašanji v slovenščini ni bilo lahko. Danes se počutimo varne ker nas spremljajo. Nenehno so na voljo in ne gre le za računovodsko razmerje, ampak so nam v mnogih situacijah pomagali pri vodenju in organizaciji poslovanja ter pri reševanju občutljivih problemov. “

Marco Sergio Pittoritto

Prokurist QUALITY CLINICS SMILING HEALTH D.O.O.

“Z njimi sodelujemo že 6 let, našemu podjetju so pomagali od vsega začetka, bili smo majhno podjetje s 3 zaposlenimi, sedaj pa jih imamo že dvajset. Tako prihodek kot dobiček sta znatno narasla, brez njihove podpore ne bi uspeli priti tako hitro do takšnega nivoja. V teh 6 letih so pokazali profesionalnost, resnost, prijaznost in veliko razpoložljivost. Bolj kot računovodstvo in za davčnega svetovalca jih imam že za prijatelja, strateškega partnerja. Hvala za vse!

Fu Feng

Direktor IMEDIA GROUP d.o.o.

“S podjetjem ATLAS FINANCE sedaj sodelujemo že tretje leto.
Celotno osebje vedno na razpolago, zelo hitri in natančni, tako da se nadejamo dolgega in uspešnega sodelovanja.”

Massimiliano Moschion

Direktor MSM Logistika d.o.o.

“Računovodstvo ATLAS FINANCE je naš izbrani računovodski servis že nekaj let.
Razlogi so zelo preprosti: ažurni, zanesljivi, profesionalni, strokovni, odličen posluh ter osebni pristop.
Računovodski servis, ki se zares potrudi za nas.
Zelo uztrežljivi – občutek imamo kot da smo njihova edina stranka.
Popolnoma jim zaupamo.”

Aldijana Avdibašić

Direktor ALDI AH d.o.o.